Nørder uden grænser

OM CREW

Det er os der gør Nørder Uden Grænser til hvad det er!

Folkene bag de fantastiske LAN Parties

 

Min store passion for gaming og drømmen om at afholde egne lan parties fik mig til at stifte nørder uden grænser. Jeg spiller en del Escape From Tarkov og League of Legends

Brian Mønster Buchardt

Grundlægger, Webdesign

Jeg er til dagligt skolelærer, og jeg forsøger i den forbindelse at overføre min viden om skrigende børn, til at kunne håndtere skrigende nørder. Når jeg gamer er det typisk Counter Strike, Overwatch og LoL.

Mathias Ilkjær Pedersen

Sponsorer, konkurrencer

Gaming er en stor del af mig og kan godt lide sammenholdet i at spille sammen, Da Brian nævnte han ville starte hans eget LAN var jeg solgt på at være med til at sætte gang i Nørder Uden Grænser!

Anders Warot Thomsen

Allround Support

Jeg synes det er fedt at fange nørders interesse for vores Lan og lave gode events, som folk vil med til. Desuden arbejder jeg til dagligt med kundeservice og besidder derfor evnen til at håndtere selv de mest umulige nørder.

Jeppe Mønster

Markedsføring og Sociale medier

Uddannet landmand og derfor nok gruppens sorte “vædder” Har været gamer siden mine teenageår og slipper det nok aldrig. Men har nu sat en stor ære i at være med til at skabe dette fantastiske arrangement og se alle de glade nørder er bare helt fantastisk !
Nick Sørensen

Forplejning

Som nok den mest buffed Nørd, deler jeg sammen med de andre en kæmpe passion for gaming. Tiden har dog vist at jeg kan være en anelse dårlig taber.

 

Michael Carlsen

Madbestilling, Kiksekast

Med mine kronede dage i action quake og half-life og actiontoft som min barndomshood – er og bliver jeg en erfaren gamer fra lokal området.. 20 års gaming erfaring og baller af stål, gør mig til nørden med mest stamina til LAN parties sitdown!

Dan Dengsø-Sørensen

Webdesign, Elektriker